KANZEON ZEN CENTRUM 
Programma
..............................................................................................................


ZAZEN-KAIZazen-kai betekent letterlijk "zazen-meeting", een dag om gezamenlijk zazen (zit- en loopmeditatie) te beoefenen o.l.v. Stefan Kenjitsu Coppens. Een unieke gelegenheid om inspiratie op te doen en te ervaren dat Zen kan helpen om vanuit een ontspannen- en geconcentreerde houding meer plezier en bevrediging te vinden in wat je doet.
Het programma bestaat uit zazen (zitmeditatie), kinhin (loopmeditatie) en een dharmales. Er is tevens gelegenheid tot daisan (persoonlijk gesprek). Deze dag staat ook open voor diegenen die nog niet zoveel ervaring hebben. Zij kunnen extra worden begeleid door individuele aandacht in o.a. zithouding, ademhaling en meditatietechniek. De dag begint om 9.15 uur met koffie/thee en een welkomstwoord. Om 9.45 uur start het formele programma met zazen en kinhin. Er zijn pauzes en een lunch in buffetstijl. We eindigen de dag met een Boeddhistische Dienst.

-  9 februari 2020

-  14 juni 2020

Locatie:   Kanzeon Zen Centrum, Torenstraat 2 Berlicum

Tijd:   9.15 - 16.30 uur

Kosten  45,00  (incl. 21% BTW en lunch)

Inschrijvingen vinden plaats op volgorde van binnenkomst. Op verzoek kan een factuur worden toegezonden.  Zie voor betaling bij CONTACT voor de bankgegevens.
Zen Master Sengai 1750-1837
© Copyright 1996-2019  -  Privacyverklaring
foto: Wouter Bos
Heb je vragen, bel of mail gerust  (zie bij: CONTACT)